Vad jag fick i min Glossybox

Gjorde en video men den blev bokstavligen helt ful och konstig, dåligt ljus och allt. Så visar i bilder i stället. Bilderna blev väl sådär men det får duga. Hade inte tid att ta massa nya bilder.
 
 
Carmex Moisture, Plus Ultra Dydratning lip balm - Ett läppbalam som har en rosa hint av färg. Det blir jätte mjukt på läpparna. 
 
 
Oliva By CCS, Eco makeup Remover Wipes - Borttagnings servetter. Testade igår och dom funkade bra tycker jag. 
 
 
Burt´s Bees, Lemon Butter Cuticle Cream - Det är en kräm för naglarna och nagelbanden. Har testat den och jag tycker faktiskt att jag märker lite skillnad för de är lenare.
 
 
Elite models, Intensity eye pencil - En waterpfoof eyeliner. Det är en svart glitter eyeliner. Har aldrig testat en eyeliner med glitter så vi får se hur det blir.
 
 
Babor, Sensational eye pads - Det här är någon slags grej man lägger under ögonen så t ex mörka ringar ska minska. 

Glossybox

 

Ingen rubrik tyvärr

 
Hej, skönt det är att det äntligen börjar bli varmare. Det har ju varit plus grader hela veckan. Imorgon är det Fredag och sen helg skönt. Fast vi blir dränkta med läxor, prov osv så ska göra massa läxor och sånt idag. Och i helgen måste det bli mycket tid till att plugga. Vi har ett stort prov nästa vecka och sen 3 matte läxor, omg! Haha aja bara kämpa på med allt så bra man kan.

Glad!

Vilken glädje! Idag när jag kom hem från skolan gissa vad som låg i min brevlåda..? Min glossybox :D Jag har väntat så sjukt länge, först trodde jag att det inte skulle komma att något hade blivit fel eller att den skulle komma varanan månad men den kom till slut nu typ nästan sista dagen av den här månaden. Jag tänkte visa vad jag fick i månadens box i en video, tänkte det kunde vara lite kul. Men jag får se om jag gör det imorgon. Tror det. Idag var det kul att komma tillbaka till skolan faktiskt. För har ju inte varit där något den här veckan för har ju legat sjuk hemma, men det kändes mycket bättre imorse så gick till skolan. Men nu har jag fått tillbaka lite halsont och kände mig lite yr på träningen så hoppas att det inte kommer tillbaka. Har kollat på det nya avsnittet av PLL och kollade på ett avsnitt av GG (Gossip Girl) Ha en fortsatt trevlig kväll :)
 

Idag har det varit varmt, fast har bara hört det har inte fått känna på den friska luften för har legat sjuk idag. Känns som att febern har kommit tillbaka nu på kvällen så får se om jag stannar hemma imorgon med. Det började igår, fick jätte ont i halsen och hostade jätte mycket. Men då ska vi inte tala om host atacker idag, haha gud jag hostar så mycket så jag får ont i magen. Usch hoppas det här försvinner snart.
 
Litet collage med bilder från weheartit (heter pinkwithlove) 

Presenter

Emelie sov hos mig i Lördags och det var jätte kul att träffa henne. Men jag fick 1 månads försenad julklapp, men det är bara för att vi inte träffats på länge. Fick en suuuper fin rosa nässesär. Och lila nagelack i olika nyanser! ♥
 
 
 

Pink Lips

 
 
 
Igår var jag i Romme med skolan. Jag gick upp 05.30 det var lite jobbigt, men det gick bra. Det var iallfall jätte kul att åka skidor. Det gick bra att hyra skidor bara det att jag fick en för liten hjälm och pjäxorna satt konstigt så fick stå i kö i typ 10 minuter för aatt fixa det och sen är jag ju inte så van vid att sätta på all utröstning så det tog väl ungefär 20 minuter om inte mer haha. Men Hanna var så snäll och hjälpte och hade bra tålamod. När vi väl kom iväg så åkte vi och det gick bra. I början plogade jag ganska mycket ner för backarna men sen så började jag svänga mer och mer. 
Åh gud jag måste bara berätta det här. Jag, Maja och Melina tog sittliften upp till toppen och sen tog gröna macken sen fanns det en annan slinga/backe som vi svängde in på för vi tyckte att det kunde vara lite kul att testa en ny eller rättare sagt så var det jag som svände ner fel och dom andra hängde på. Men iallfall så åkte vi ner och tyckte att det här ser ju bra ut men när vi kom ner så tog det stopp och då kom vi till en annan sittlift som gick upp till någon läskig svart backe som hette express någonting typ. Den hette säkert inte det men skit samma. Iallafall det jag ville komma fram till var att vi var tvungna att gå/springa upp för alla backarna och bära skidorna och stavarna ungefär 1 kilometer. Gud va jobbigt det var, haha men vi kom till rätt backe sen igen som tur var så vi hann tillbaka innan samlingen till bussen :) Det var kul i backarna och var helt död när jag kom hem så var uppe någon timme och gick och la mig sedan! ♥ xx

Wanties


 
 
Tänkte köra på en ny kategori som heter "wanties" så lägger upp lite då och då på saker jag vill ha. Kommer nog bli mest skönhet, smycken, kläder och sånt :) 

Todays details


Lunch

 
Tog bara lite yoghurt med musli (eller vad det heter) till lunch och sen lite mjölk choklad brevid, hihi mums :)
Vi har ju halv studiedag idag med så det är skönt! Ha en fortsatt bra Onsdag ♥

♡ Dream outfit

Nagellack - OPI "princesses rule" Halsband & skor - Forever 21 Jeans - Newlook linne/blouse - H&M Väska - Longchamp

Länkbyte med Amanda

Nu har jag ett länkbyte med Amanda! Haha vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men hon har nästan skaffat en blogg precis och bloggar om mode och vardag. So check her out! Tryck HÄR eller på bilden ♡

Cozy outfit collgage

Godmorgon! Nu har jag pecis ätit frukost och ska gå och fixa mig. Idag blir det halv dag i skolan för det är utveklings samtal så vi är halv lediga imorgon med. Skönt, men gjorde ett collage med lite mysiga kläder. Mitt första så det kanske inte blev så bra men men.. :)
 

Haul

 

♡ Blandade bilder

 
 

Smink bortagnings produkter

Dessa produkter använder jag för att ta bort mitt smink och sen efter det så tar jag min favorit kräm från Aloe Vera. Rekomendear alla! ♥
 
Aloe Purifying Cleanser - Den här använder jag för att ta bort puder och sånt i ansiktet. Rengör jätte bra.
 
Aloe eye makeup remover - Den här är för ögonen och tar bort allt runt ögonen, mascaran och sånt. Går snabbt att ta bort. Jag använder såna där Pads och duttar på lite. Sedan sköljer jag bara hela ansiktet med rent vatten.
 
Aloe Propolis cream - Bästa produkten! Den går att ta över hela kroppen och även aniktet. Funkar perfekt på torra  ställen. Man blir jätte mjuk, när jag vaknar så är alltid mitt ansikte jätte lent :)

Vi tänker på dig ♥


Cozy Saturday ♡

Tog lite kex, frukt och nötter. Fick bli min lunch, gott! Det är jätte kallt i mitt rum så tände massa ljus. Alltid lika mysigt. ♥ Ikväll kommer det upp ett inägg om vad jag använder för sminkbortarnings produkter. Ska också försöka göra flera inlägg :) 
 
 
 

Målat naglarna

 
 
Skulle använda mina lösnaglar som jag köpte igår och måla det mint gröna/blåa på alla naglar förutom ring fingret där skulle jag måla rosa. Men när jag skulle sätta på naglarna med det där super strong limet man får med så gick det ju inte så bra kan man väl säga. Jag klistrade ihop mina fingrar istället haha.. Så jag fick panik eftersom det är så starkt lim så fasnar det ju direkt. Men det gick bra. Jag gav upp direkt så det fick bli på mina riktiga naglar istället.  

ICA Maxi

Va på Ica Maxi efter tennisen med mamis. Dom har gjort om där jätte mycket så jag var helt förvirad.. haha. Men vi köpte massor. Jag köpte lösnaglar som man kan måla på och klippa/fila själv. Och ett tips om ni vill köpa sånna här gör det på Ica Maxi för där kostade dom 80 eller 85. På Kicks var det lite dyrare men på Åhlens som jag även kollade på så kostade dom 100! :o Så köpte jag också min första läkorol grej. Har alltid tyckt läkerol är ååå äckligt men domhär, goooda! Linn Ahlborg har visat dom på sin blogg och video och sa att dom var super goda och perfekta att ha som lite gott att tugga på i skolan så tänkte varför inte testa. Köpte också lite annat gott men det var saker som ja tråkiga att visa inte för att jag tycker det är så intressant med Kex men you know ville visa mina favoriter haha.. ♥
 
 
Nytt shampoo, Elvital Nutri-gloss Crystal från L`oréal.
 
Min favorit! Love..
 
 

PLL

Nya avsnittet av PLL är uppe, det var jätte läskigt i början ungefär. Ska kolla vidare nu, så spännande! Är på säsong 3 avsnitt 15 :)


Mellanmål

Har precis ätit klart mitt melis. Var rätt hungig.. Jag skulle tagit outfit bilder idag utomhus men det har verkligen snöat/töat hela dagen så vill inte att min kamera skulle bli blött. Jag har ingen sån här självutlösar, fjärkontroll grej men vill ha. Så ska köpa en snart, I guess :)
 

Halv dag i skolan

 
 
Idag hade vi bara halv dag. Så vi var bara i skolan fram till 11.25. Så det var skönt att få sluta tidagre + jag har jätte många läxor till på Torsdag. Så då har jag tid att plugga. Dock har jag inte gjort något ännu. Satt i 4 timmar igår och gjorde min power point redovisning. Och det finns inte power point på Mac (då måste man typ ladda ner och det kostar massa pengar) så försökte använda ett annat program som är liknade men fattade mig inte på det så fick ta fram min gamla dator.. den låter jätte mycket efter att den har varit på ett tag, irriterande åh haha :/
 
 
 
 

Love It

Massa inspo från we♥it. Älskar alla ljusa bilder som ni ser här i collagerna jag gjorde.• ♥

Hair

 
 

Mint Candy Apple

 
La upp det här på Instagram igår, heter pinkwithlove så det är bara att börja följa om ni vill. Det här nagellacket är så sjukt fint. Det är en mint grön/blå färg från essie i färgen `mint candy apple` Jätte fin pastell färg kommer passa perfekt till våren. Målde på det igår. Vad tycker ni? ♥ xoxo

Garnier Anti-dark circles concealer

Mamma kom hem med den här Garnier Anti-dark circles concealer idag. Jag har velat testa den ett tag nu för jag har sett många som har den, bland annat läst på flera bloggar att de tycker den är bra. Så tyckte det kunde vara roligt och testa och se vad jag tycker. Har aldrig riktigthaft en ån här slags concealer man tar under ögonen. 

Lights night time

 
 

Longchamp

Jag vill ha en Longchamp väska! Det är enkel och snygg. För några år sedan tyckte jag inte alls om den men nu så tycker jag den är super fin. Jag vill antingen ha i färgen `bilberry` eller `New Navy` båda är mörkblå. Tycker om blå mest på den här modellen. 
 
 

Allt en tjej vill ha

Kollade nyss klart på filmen "what i girl wants" eller som på svenska "allt en tjej vill ha" den var jätte bra och gud va fin den var i slutet. Det handlar om att en tjejen som har huvudrollen har varje födelsedag änskat sig en önskan och det är att få träffa sin pappa. Hon bestämmer sig en dag att uppfylla drömen. Och åker då till London och hittar honom där osv. Ni måste verkligen se de. ♥
 

Sova i rosor

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Älskar mina nya sängkläder med rosor på, tycker det är jätte gulligt ^^ Kollade på "så blev vi svenska Hollywood fruar" den här kvällen. Maria är ju bara så jäkla härlig, haha! Sleep well.. <3


Nude by H&M

 
 
 
 
 

Tips på foto appar och en spel app

 
 
1. Picfx - En bra app med massa effekter! Den har verkligen hur mycket som helst. Ni kanske har sätt mycket "ljus prickar" eller hur man ska förklara det. Men iallfall det är många som använder Picfx till sina bilder. 15 kr. Ja det kanske är lite dyrt med 15 kr för en app, men jag tycker det är värt det. 
 
2. Pixlromatic+ - Det här är inte den som är gratis, det finns en Pixlromatic som är gratis (hade den först) men men då får man inte alls lika mycket effekter så jag gillar den som kostar för då finns det mycket mera effekter. 7 kr
 
3. PhotoJus - I den här så är det bara "ljus prickar" i olika former. Det finns även rymd effekter också. Jag är den som är gratis, men det finns en som är PRO. 
 
4. Lumie - Ungefär samma som PhotoJus. Osäker om den var gratis eller inte..
 
5. WordFrame - Har absolut ingen anning om hur man ska förklara i text, men ni kan söka på WordFrame på app store så förstår ni vad det är. Tror den kosatde 7 kr.
 
6. PicFrmae - I den här appen gör man collage, ramar. Älskar den här appen. Finns jätte många olika ramar. 7 kr
 
7. Phonto - Här kan du lägga till text på dina bilder. Fixa och trixa med texten :) Gratis
 
8. Ice Cream Jump - Tänkte tipsa om en spe app. Det här spelet är som Doodle jump fast mycket gulligare, hihi. Man hoppar med en glass och samlar mynt och för dom kan man köpa massa roliga accecoarer (stavning) och ändra smaken på glasen. Gratis

Sweet Dreams

Idag tog jag en promenad med mamma, det var riktigt skönt. Tror jag ska ta en promenad imorgon med! :) Ska försöka sova nu. Skolan börjar ju igen på Tisdag, kommer säkert vara super trött på morgonen. Vi får hoppas att det blir en lugn dag. Kram, sweet dreams.. ♥
 

Bekännelser

 
• Tycker det är jätte läskigt att åka berg och da bana. Har åkt två gånger i mitt liv, då var jag runt tio. Dom var för typ 4 åringer. Jag skrek mest, haha!
• Jag är beroende av att kolla på "beauty" videos på youtube. Tjejer som snackar om smink, tips osv.
• Älskar tjej filmer. 
• Norska bloggar är jätte bra, mina favoriter är Auroramhon, l0ve och matholck.
• Drömmer om att åka till NY, Paris och London
• Jag spelar golf och tennis.
• Skulle vilja ha en Louis Vutton väska.
• Jag älskar Florida, känner mig trygg och glad när jag är där. Värmen och shoppingen är perfekt! 
 

Ny bakgrund på datan

Gjorde ett litet collage med bilder på Justin alldeles nyss. Dock så var det lite tråkigt att vissa bilder inte syns helt.. :(
Nu ska vi strax äta middag, det blir fajitas. Yummy...


Gulliga kompisar

 
 
 
 

Tips! Mascara

Den här mascaran har jag gillat super mycket sedan första gången jag började använda den. Fick ju den i julklapp (ni som kollat på videon vet) och den är grym. Älskar borsten, lätt att komma åt alla fransarna i och med att den är lite böjd så blir det n bra pass form mot ögat. Ger bra längd och volym. Jag vet inte vilket pris den ligger på, men det är säkert någonstans runt 147-179 skulle jag tro. 
 
The colossal volum express
 
 
 
 
 
Vad använder ni för mascara? 

Nyårs outfit

Blev inte så bra bild på mig, men hann inte ta kort hemma innan vi åkte till dom vi skulle fira hos. Så fick fota outfit där lite snabbt hemma hos dom. 
Topp - H&M Tajt kjol - Ginatricot Halsband - H&M Pärlarmband - H&M Nitarmband - Ginatricot Ring - Glitter
 
Details
 
 
 
 
Kram!

2013 Happy new year!

Nu är det äntligen 2013! Ser fram emot så sjukt mycket saker som händer 2013! Eller ja lite iallfal, haha! Men så snabbt 2012 gick alltså. 2013 ska bli awesome längtar så sjukt mycket till sommaren. Vill ha nu eller åka utomlands eller något. Någon gång ska jag fira nyår i New York så är det bara! ;) När man ser på filmen New Years eve så blir man så sugen. Allt folk samlat massa fyverkerier och gjäde. Får dröma lite! Framför allt ska jag absolut åka till NY, min dröm stad. Men gud så svårt det var att ta bra bilder på fyverkerierna! Tillslut så fick jag några bra foton, den första glillar jag, den blev lite cool sådär :d Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0