Gold ♥ Rose

 
 

Glossybox - februari

 
 
 
Månadens box hette "the black box". Antar att det var för att boxen var svart. Älskar boxarna alltid så söta och jätte bra som förvaringslådor. Som alltid så rev jag upp den direkt, lika spännade varje gång. Hihi! Försökte lägga tillbaka det lite snygg. Nu har jag kollat på några avsnitt av 9O21O. Jag är helt fast vid serien. Började kolla i Söndags tror jag och är redan på 17 avsnittet. Gjorde lite mer shopping igår men får se om jag visar det. Tror att jag ska lämna tillbaka toppen men amerikanska flaggan på för jag tycker inte det var riktigt värt priset. Så ska spara eller köpa något annat istället. xoxo

New!

Hej! Va hos tandläkaren på förmiddagen, det gick bra. Inga hål :) Min tandläkare är mitt emot sergelstorg, så slank in på BikBok på drottninnggatan tror jag dn ligger på..?
Köpte toppen ni vet jag la upp en på bild på, förra veckan. Hittade också ett enkelt och sött halsband. ♥
 
 

Pretty pink

Fixade lite på min minihylla jag har. Ställde även mina vs body mist`s på. Gulligt! 
Idag är det otroligt fint väder ute, mamma och jag var ute på promenad. Super skönt. Jag börjar bli lite på hungrig nu så ska ta och göra en toast. Håller även på att kolla på ´Sidney withe´ med fina Amanda Bynes i huvudrollen. Kramis! 

♡♡

bilder, wehertit Ni hittar mig HÄR ♥ 

Picture This!

 
Åh skulle ju filma om min "hur jag lockar håret viedo" idag. Men batteriet tog slut när jag gjorde den. Och sen blev den ändå super konstig för missade lite saker. Så det blir ingen! :( Får försöka på nytt någon gång!
 
Nu har jag iallfall kollat på ´picture this´ som jag kollat på förut. Det är en typisk "high school film" ni vet tjejen är kär i snyggaste, populäraste killen på skolan och hon är en tönt. Så finns det ju alltid typ 3 tjejer som är typ största divorna och bara förstör för den där tjejen som är så kär i killen. Sen inser den coola killen att han är kär i henne. Haha! Älskar sånna filmer. Men det går bara inte att tröttna på dom haha! ♥

Smoothie

Gjorde en super god smoothie till frukost! 
 
Hej! Nu har jag precis ätit frukost och ska börja fixa i min garderob. Jag gjorde en video i Torsdags på hur jag lockar mitt hår. Den blev bra har redigerat den, men jag var inte så säker på om mig skulle lägga upp den så gjorde aldrig det. Men jag ska göra en ny idag och se om jag ska lägga upp den. Ha en bra Lördag :)

Spring/summer fashion ☆

Vill ha alla dessa på bilden. Älskar shortsen dom är highwaist och sen till den där toppen skulle vara fint. Ser ut som att det är lite kortare top vilket är fint till höga shorts. Och väskan, love it! ♥

Locktång

 
Jag lockar mitt hår med denna locktång. Den är från OBH Nordica. Dock vet jag inte exakt vad den heter, har haft den rätt länge. Jag har inte riktigt kommit överens med den sedan jag köpte den för länge sen men helt plötsligt i onsdags när jag skulle testa att ha lockigt hår i skolan så funkade den ju super. Så nu har jag lockat mitt hår tre dagar i sträck! :) Jag har också kommit på att det inte tar så mycket längre tid än att platta håret. Men tipsar om den! Jag köpte den på Media market någonstans mellan 300-400 kr. 
Vad använder ni för plattång. Föredrar ni platt eller lockigt hår?

Gör en mascara borste till ögonbryns borste

Om ni inte har en ögonbrynsbortste eller att det inte finns någon borste på ögonbrynspennan och ni vill borsta dom, haha vad vet jag men då har jag iallfall ett tips.
Ni har säkert en mascara som kanske är slut eller torkat ut. Då tar ni eran mascaraborste och tvättar rent den under varmt vatten. Se till så all macara på borsten är borta så ni inte får svarta ögonbyn haha! Sen är det bara att använada den. Jag har tagit min macara som heter ´lashblast fusion´ från Cover girl. 
 

Tips på hårprodukter

Två tips på bra hårprodukter. Den till vänster är ett värmeskydd. Den är ingen spray utan en kräm som man tar i håret. Tar bara på mina toppar, för alla värmeskydd och sånt gör mitt hår så äckligt när jag har det. Men den är bra i allmänhet (säger man så haha vet inte men aja, heh) och luktar fräscht. Jag köpte mitt hos frissan.
 
Den andra är en hårspray som är från got2b och luktar såååå gott. Det luktar verkligen hallonsoda! Jag tycker det är bra, jag använder det mest när jag lockat/pattat året eller så. Det går att köpa typ överlallt. H&M, Åhlens, ICA osv.
 

Flättat skärp

Hej! Vi hade halv studiedag idag så vi slutade strax före lunch. Jätte skönt, nu
bara en dag kvar i skolan sen får vi sportlov! När jag gick hem så kollade solen fram. Det har verkligen inte varit sol på hur länge som helst! Dirket fram med kameran och fota lite när det är så bra ljus. Det kommer upp några inlägg senare under dagen! :)
Hade på mig ett tjokt fättat skärp och tog mitt fina "grage halsband" eller hur man säger det.
 
 
 
KRAM!

Smycken för idag

Jag tar aldrig outfit bilder typ medans jag gör "details of today" oftare. Och det är för att jag suger på att ta outfit bilder. Eller jag har kanske inte försökt men heh. Jag har stativ men ingen fjärutlösare så tycker det är lite små jobbigt att springa fram till kameran sätta på sån här tid grej och sen stäla sig och göra en pose. Men ska börja göra det sen när det blir lite varma och snön försvinner. För det är roligare att ta outfits bilder ute! :)
Armbanden är från H&M och det supersöta mobil smycket är från glitter tror jag, fick det av Emelie förra året i födelsedagspresent! och till det hade jag den beige tröjan (som ni ser på bilden) och ett par blåa jeans! xoxo
 
 
 

Pinky

 
 
Beställde den här söta pyjamasen från H&M två veckor sedan ungefär, det ett par söta shorts till. Älskar små rosor på kläder och rum detaljer osv. 
Nu börjar toppmodell om några minuter, excited! Kommer inte ihåg vad det var för utmaningar idag men det får jag se när det börjar. Och imorgon har jag sovmorgon, så skönt. Fast ska ändå gå upp lite tidigare för ska fixa lite saker. Kramis ♥

America

 
Nu vill jag bara bort från snön och ta ett plan till Florida! Shoppa och ligga på beachen. Längtar tillbaka till när vi var i Key West, så mysigt det var. Vill ha sol och vår här. Det har inte varit sol på flera veckor. Man blir så mycket tröttare, gillar inte det alls. Längtar att kunna ha jeans jacka och grejer. Massa snygga pastell färger. 

☆ Favorit puder

 
Dream matte powder från Maybelline är absolut ett favorit puder. Har inte testat så många ännu men det här har jag trivts bäst med. Jag vet inte riktigt hur jag ska utveckla mer än att säga "det är mitt favorit puder" haha men det är bra iallafall. Jag är i färgen ´medium sand´

Frukost jag åt tidigare

 
Tänkte lägga upp bilden på morgonen då jag åt frukost men gjorde aldrig det. Tog lite kiwi i yoghurten idag. Brukar sällan äta frukt till frukost men det var gott hihi :)
Som ni märker så gör jag inte så mycket inlägg och det är för att jag inte har några roliga bilder. Vet inte riktigt vad jag ska fota, men ska försöka tänka på det lite mer. xoxo

Alla ♥ dag!

Idag är det ju 14 Februari vilket betyder alla hjärtnas dag! Tänkte baka hjärtformade muffins som lite efterätt till familjen efter att jag tränat. Men var så trött när jag kom hem så orkade inte ställa mig och baka. Kollade istället på ett avsnitt av Gossip Girl ♥ Nu ska jag plugga lite spanska och ta en dusch. Hoppas ni har en mysig kväll med de personerna/peronen som betyder massa för er! Kramis och pusis hihi :)

Beauty

Vill ha dom är så mycket! Nagellacket är jätte fint. Missglamorazzi (en youtube guru) har haft på sig det på en bild på Instgram och sen dess har jag velat haft det! Och true match consealern har jag gört bra saker om. Vill ha! Förlåt om läppstiftet ser lite suddigt ut men det blev bara så vet inte varför :(

-

Några bilder jag tagit senaste veckorna!
 

Nu har jag äntligen klippt mig. Det blev jätte bra, min frissa brukar klippa ungefär 2-3 cm. Men nu vill jag spara till lite längre, absolut inte super långt. Men så då klippte hon bara 1 cm. Nu är topparna inte lika "torra" och slitna, super skönt. Sen efter körde mamma mig till Evelina så vi kunde göra klart engelskan. Jag kom hem för 45 minuter ungefär (kanske inte intressant att veta men ville bara tala om det) nu börjar Maria & Mindy bff om en kvart, so excited wie :)

Jewelry of today


Godmorgon ♡

 
Nu har jag precis ätit frukost. Ska bara sminka mig lite och sen drar jag till skolan. Var jätte trött idag men orkade upp tillslut. Hoppas ni får en bra start på veckan så ska jag försöka lägga upp lite inlägg efter skolan!

Mina parfymer

Mina parfymer! Använder `have fun` mest av mina parymer. Sen använder jag för det mesta vs Body mist :)
 
Hej allihopa igen! Min uppdatering har varit dålig den här veckan. Det har varit mycket läxor. Jag brukar inte känna att det är så jobbigt och bli stressad och så, men gud den här veckan har jag verkligen varit det. Och jag har somnat driket när jag gått och lagt mig, det är ganska ovanligt haha! Men det är bara två veckor till sportlovet va? Så det ska bli skönt att få vila då. 
 
Ska gå till Evelina om några timmar. Hon är på träning nu och sen ska hon göra sig iordning. Och jag måste också börja göra det och så måste jag göra lite matte innan också. Hoppas att uppdatringen blir bättre nu i veckan! :D

Me want


Videoblogg i skolan

Gjorde bara lite random videoklipp med Evis


Monday inspiration


Mjölk och flingor dags

 
Nu ska jag ta något kvälls käk eller vad man vill kalla det. Är lite små hungrig, blir nog mjölk med flingor mums.. Sen ska jag gå och lägga mig. Blev lite shopping idag igen. Shopaholic :/ Nej men när man är i något centrum så blir det alltid någonting det går lixom inte att undvika haha you know :)

Coola leggings

Satte på mig mina coola mönstrade leggings idag och min nya tröja. Är bara hemma idag och måste göra klart några läxor till imorgon. Jag är jätte sugen på att baka.. men det får vänta tror jag. Får se om jag tar en promenad med mamma senare idag, behöver komma ut känner jag. Ha en fin Söndag!
 
 

Mini Emma


Dream outfit - spring/summer

Snygg outfit till våran/sommar. Och gud vad jag vill ha väskan, så sjukt snygg med nitarna under. Fån Alexander Wang. Armbandet är från forever 21, älskar den butiken vill ha den till Sverige. Och klänningen och skorna är från H&M. 

Nytt ♡

 
 
Super nöjd med de här två köpen! Jag vill ha lite mer beige kläder, tycker det är stilrent och snyggt. Vad tycker ni? Och päls västen är sjukt fin. Har letat efter en vit, den här är ju inte vit riktigt men den är ljus, haha ni fattar ;)

Photos of me

 
 
 
Tog massa foton. Fast jag tog väldigt många samma för jag blev inte nöjd med samma min/pose eller vad man ska kalla det.. haha ;) Laddar inte upp alla nu. Nu ska mamma och jag gå igenom det jag ska beställa från H&M. Det är 2-3 saker som är svåra att hitta i butik så beställer i stället så är sjukt excited för en sak som jag vet att jag absolut ska köpa! :D

Outfit + lite prat

Ljudet hamnar efter men men det får funka :) Kvalitet var bättre när jag filmade men det blev dåligt när jag laddade upp det. :(


RSS 2.0