Skönhetsprodukter

Här är lite "beauty stuff" som jag införskaffat mig dom senaste veckorna som jag tänkte visa och dela med mig mina kommentarer om dom.
 
1. En läpp penna som är jättebra, sitter på rätt bra faktiskt och perfekt att ha under läppstift, läppglans osv.  
2. Miracle touch creamy blush, alltså en kräm rough som är lite röd acktig (stavning) på kinderna. Väldigt fin och ger en fräsh look. Färgen heter "soft merano"
3. Letat efter detta nagellack nu ett tag efter att Cornelia visade det här på sin blogg. Nu idag hittade jag det äntligen. Super härlig rosa färg. In love.. "Toulouse" är färgen.
4. Denna köpte jag idag, en macara med en borste för underfransarna (den lilla) och en för övre ögonfransarna (den stora). Jag var så excited att testa den för den verkar superbra så testade den direkt när jag kom hem, vilken mascara alltså!! Säpparerar (stavning), blir inte massa klumppar, ger längd och volym. När man drar med borsten så känner man den inte. Svårt att förklara men ja, Så glad att ha en mascara för underfransarna så nu kommer det blir lättare att komma åt dom små fransarna. Min nya favorit.
5. Började ju använda vattenfast mascara och min sminkborttagning var inte tillräckligt bra/stark för få bort mscaran så ville ha en vattenfast mascra remover. Den här funkar hur bra som helst, den är även för känsliga ögon. Älskar den också för det svider inte i ögonen om man råkar få lite i ögonen. Som det står så tar den också bort läpprodukter så testade det på läpparna, tog bort jättebra faktiskt. Så nöjd med mitt köp!
 
 

Nature is beautiful

 

Haul

 
 
Gjorde en liten haul på det jag fick från usa, tänkte inte göra det först men gjorde det iallafall. So enjoy :)

16 Juli

Hejsan! Var på stan idag med Evis, vi åkte in runt 12 och åt dirket när vi kom dit för båda var hungriga. Sen gick vi runt lite och kollade i butiker. Vi han dock bara kolla i typ 4 butiker för Evis skulle bort så vi åkte hem 4. Men vi åt ganska lång tid men att vi bara han 4 butiker, segisar hihi. Vi köpte båda bara lite smink. Har varit super mysigt iallafall och perfekt väder också!
 
Stay matte powder - Rimmel  (kommer review på den)
Läppglans - H&M
Isdaora nagellack -"bella vita" 
 

Golftjej

- Bilder för någon vecka sen 
 
Ja vad ska jag berätta om, speat golf inprensip. Har haft tre dagars läger med övernattning. Dock sov vi bara över den här natten. Men det var super mysigt igår. Vi åt beställde pizza och så hade bästa tränaren köpt lite gottis som vi åt senare på kvällen. Vi spelade det här spelet "med andra ord", man ska förklara ett ord t ex "stockholm" då ska kan man säga "våran huvudstad" så ska dom i sitt lag gissa. Så sjukt mycket skratt. Vi körde också "natt golf" fast det var fortafrande lite ljust ute. Haha det är så kul för man kör lite random bara. Svårt att förklara för någon som inte spelar golf. 
Nu är jag iallafall jättetrött och imorgon ska jag spela med Hanna. Och nu kommer mina kusiner på Onsdag till Sverige. Åh är så excited ska bli sååå kul att äntligen få se dom igen. Hoppas ni har ett bra sommarlov hittils, nu har snart halva redan gått åh vill ha sommar och lov året om! :)
 

Nytt ♡

Igår kom mitt H&M paket jag beställt. Jag hade beställt två smycken (de på bilden), två toppar och en väska. Är supernöjd med det jag köpte! ♥
 
 

The sunshine in my heart

 
Åh herre vad varmt det varit idag, mamis och jag åkte till Ikea på förmiddagen. Köpte lite fina saker. Super nöjd, hihi. Jag måste berätta det här. Igår var jag och min familj och spelade 18 hål. När vi var påväg till första tee (utslagspunkten) så ser jag något slingra sig fram framför min vagn, gissa vad det är en baby huggorm!! Dom är ju jätte giftiga. Och jag skrek ju haha, märkte också att alla kollade på mig så pinsamt. Men vad ska man göra haha en orm så jäkla läskigt! Hoppas ni har haft det bra ute i varmen idag. Kramis! :)

Painted my nails

 

Allsång på skansen

Så snällt att jag och mamma kunde få biljetter till sittplatserna. Har aldrig suttit där framme, vi fick sitta näst längst fram också så man såg artisterna jättebra. VIlle inte ta fram kameran så ofta ifall jag skulle komma med i tv. För man brukar ju inte se så många som sitter på bänkarna som sitter och fotar så ville passa in lite haha!
Lite innan sänningen började så kom 15 fotografer om inte mer haha som skulle fota Måns. Fick tyvärr inte med det på bild men haha det var rätt kul. Värsta papparatziz. 
Mamma tog inga bra bilder på mig. Litet garv fick det bli. 
Oskar, haha mamma trodde att han sjöng "från och med du" låten två gånger. Mamsen börjar bli gammal.. haha nej då. Älskar dig mamis! ;)
Måns, han är faktiskt rätt söt! ;)
Yohio
 
Bilder från i Tisdags på allsong. Åh så mysigt det var!
 
Idag är det 4th of July, USAs nationaldag. Vi åker ju till min morbror i Florida varanat år och då firar vi det med dom fär vi är där runt den här tiden. För er som inte känner mig så är jag ett litet america feak. Nej men jag älskar mycket med usa haha svårt att förklara. Hihi :d
Spelade scandia cup idag (golftävling). Spelade dåligt första nio like always, behöver bättra mig lite där men alltid på sista nio går det riktigt bra. Aja gick i allafall vidare till nästa omgång. Körde banan bredvid min hemmaklubb så gick över till Haninge efter tävlingen och körde 9 hål med min brorsa och hans kompis. Nu är jag trött så ska strax krypa ner i sängen och sova! Kramis!
 
 

RSS 2.0