Smyckes hängare

Glömde ju som sagt att visa min smyckes hängare i videon som jag fick i julklapp. Så tänkte visa lite bilder på den. Det finns både plats för runger eller vad man nu vill ha på botten av den här smyckes hängaren. ♥
 
 
 

God morgon - 30 December 2012

 
Sovit jätte bra inatt, skönt att sova ut och verkligen inte vara rött alls! Idag måste jag verkligen ta tag i massa saker som jag inte gjort och måste göra innan jullovet är slut. Ta massa bilder, läxor vi har, dom ger oss läxor på lovet, jätte kul?! Noooooo!! Och lite annat. Jag har ingen aning om vart man kan kolla på säsong 5 av Gossip Girl. På swfilmer så har dom bara lagt ut 3 avsnitt från säsong 5 så att det går ju inte att kolla där. Har kollat på netflix och viasatplay men de har bara lagt ut första och andra säsongen. Så om någon vet vart man kan kolla på den, let me know please! :)
 
 
 

Vad jag fick i julklapp

Nu äntligen fick jag upp den tillslut, det tog ett par timmar! haha
 
 Jag fick också en smyckes grej som man hänger smycken på och en hoodie. Och som jag talar om i videon fick jag även en macbook Pro, skrivare och en Ipad (den är till hela familjen! :D)

Snabb update

Jag skulle ju lägga upp vad jag fick i julklapp igår. Men det tar ju forever att ladda upp den på youtube och exportera och saker. Plus att jag har min nya data och allt är lite komplicerat nu i början. Och den är för lång för att ladas upp på videofy så kan inte ta det alternativet, Åh det är vad just det jag inte ville skulle hända. Men hoppas att den kan komma upp idag eller för modligen imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra! :(
 
Lite bilder från wehertit ;)
 
 
 

Måste göra om hela videon

Jag råkade radera hela videon som jag filmade. Det var videon där jag visade mina julklappar så nu måste jag gör på hela!! Så får göra en ny imorgon för det blir bättre kvalité om man filmar med dagsljus. Den kommer komma upp någon gång fram mot kvällen imorgon.

Två bilder på några julklappar jag fick!

 


Julafton 2012

 
Tog inte så jätte mycket bilder på julafton. Och sen tog jag på lite på släckten också men jag visste inte om dom ville vara med på min blogg. Imorgon ska jag förska göra en video på allt jag fick i julklapp. Men den kommer nog inte upp förens på Fredag eller Lördag. God jul!
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista avsnittet av julkalendern

Kollade aldrig på julkalendern igår, så sätter mig och kolllar nu.
Det var jätte mysigt igår på julafton. Riktigt mycket paket som alltid. Men vi är sån stor släckt så det är väl därför det tar så lång tid. Ni ska bara veta vilka fina presenter jag fick. Jag fick en Mac Book PRO! :o Sååå glad så nu slipper jag sega datorer, hihi :d Men jag tänkte visa i en video vad jag fick. Så det kommer förmodligen upp på Fredag eller Lördag :) Hoppas ni fick en jätte bra julafton och fina julklappar!


MERRY CHRISTMAS

Hoppas alla har en bra julafton! Ni ska bra veta hur glad jag är! Jag fick en IPad och en Mac book PRO imorse!! <3 Tack pappa!


23 December - Julafton imorgon

Det är helt sjukt att det redan är julafton imorgon och en vecka kvar på det här året. Det har gått sååå snabbt. Ska bli jätte kul att öppna alla presenter och se vad alla får. Det brukar ta rätt lång tid för vi är rätt många. Så något år tog det 3-4 timmar. Haha! :D
Idag kanske pappa och jag ska in till stan. Men vet inte om jag känner för det. Ska iallfall fixa naglarna och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Får se om jag hittar något i garderoben för jag har inte köpt någon outfit.
 
 
 
 

Grinchen

Nu ska jag kolla på `grinchen.` Tror aldrig jag sätt den. Och jag vet alla har sätt den men men. Haha! :D
 

LA CANDY

 
 
 
 
 
 

Uncover - Zara Larsson

Grym låt, sätt på och lyssna.
 
 

Nu på jullovet så ska jag storstäda mitt rum. Tror jag ska fixa min garderob idag. För den är lättast och sen får mamma hjälpa mig med resten. Annars ska jag inte göra något särskilt idag. Kolla på några avsnitt av Gossip Girl. Den 8:de Januari börjar winter säsongen av PLL! Äntligen nya avsnitt, yay! Dock vet jag inte när de kommer upp på te.x swefilmer där jag kollar på PLL och typ alla andra, haha.
Helt sjukt det är bara 3 dagar kvar till julafton. Vet inte vad jag ska ha på mig ännu. Verken på Nyår eller julafton! :/

Inspiration

Kollade runt lite på weheartit! Älskar verkligen alla bilder, de ger så sjukt mycket inspiration på allt möjligt. Och man blir så sugen på att köpa massa märkes grejer som Louis Vutton, Michael kors, chanel, MAC osv. Men såklart ska allt vara så extremt dyrt. Åh vill ha en louis vutton väska! Och gud va snyggt med en klocka + väska från mk!!
 
 

Julklappisar från Evelina

 
Idag kom Evelina över till mig för vi skulle slå in våra presenter tillsammans som vi köpte igår till familjen. Och även öppna våra klappisar från varandra. Så tänkte visa vad jag fick. Men till Evelina köpte jag en parfym och en ljus som luktar vanilj. Tack så jätte mycket för presenterna!
 
Våra paket
 
Have fun - Parfym
 
Bronzing Powder
 
Iphone smycke
 
Tack så jätte mycket för presenterna!

Gårdagens outfit

Tröja // Holister Krage // H&M Jeans // H&M Ring // ? Berlocker & armband // Guldfynd + kängor // Din sko


Missglamorazzi

Den här vackra tjejen vid namn Ingrid är vekligen en inspiration! Hon är så sjukt glad och posetiv. Jätte fina sminkningar och söt stil. Hon gör beauty videos på youtube. och just nu så håller hon på med `vlogmas` och det menas att hon vlogar fram till julafton varje dag, Det är många youtubers som gör det här just nu. Så det är jätte kul att se vad alla gör på sina dagar. Ni borde verkligen kolla in henne och om ni har ett youtube konto så borde ni prenumenera på Ingrid!  
 
Beauty kanal är: Missglamorazzi
Vlog kanal: Thegridmonster
 
 
 
 

Snygg jeans väst

Hittade den här snygga jeans västen i Söndags när jag var på stan. Jätte snygg tycker jag. Ska nog köpa/önska mig den! :)


Videoblogg - Lite snack på vägen hem från skolan

Gjorde en video på vägen hem från skolan tidigare idag. Pratade lite sludrigt ibland. Det har varit en rätt chill dag idag. So that`s awesome! :D

Without you I`m nothing

 
Var i stan lite idag med pappsen. Vi skulle igentligen till gamla stan och gå runt och kolla lite, men det blev inte så. Istället gick vi runt på Åhléns. Köpte en mascara till min mormor. Hon ska få den i julklapp för hennes var slut. Sen gick vi in på butikerna på drottnign gatan. Hittade massa snyggt på Bik bok. Dock köpte jag inget tyvärr. Tog en varm choklad på expresso house. Har faktiskt aldrig köpt något där, men gud så god den var. Letade också efter `Lauren Conrad beauty` men den förbaskade boken hittar jag aldrig. Så ska beställa den på cdon.com + `Lauren Conrad style` Nu är det äntligen bara 3 dagar kvar till jullov!! På Onsdag ska Evelina och jag åka och julshoppa lite i nacka forum. Yay så det blir mysigt.

Besök hos farmor

Idag var vi och besökte farmor. Vi skulle äta julbord och gå på julmarknad. Men Det blev bara julbord. Det var gott och sen till efterätt så fanns det massa godsaker. Pannacotta, godis m.m. Efter att vi hade ätit så åkte vi hem till farmors lägenhet och åt ännu mera mat. Haha alla va typ proppmätta. Vi fick fruktsallad och lussebullar. Jag fick med mig en mini kortlek. ÄLSKAR, den är jätte söt. Allt som är litet är bäst!
 
Massa godis 
 
Haha, det blev inget kort på själva julbordet. alltså maten. Only the sweet stuff gets on picture haha ;)
 
Luvan på i bilen
 
Pannakotta
 
Har no haft en bra Lördag?

Pearls


12/12 - 12 12.12

Uppdate! Snacka om att jag var helt "OMG kl är snart 12.12 jag måste hinna lägga upp inlägget när kl är 12.12 HAHA! Det var ju sista gången det kunde bli sähär eftersom att det bara finns 12 månader.

And I did it! :D  


Pepparkakor

 
 
 
Insåg att jag inte hade tagit så mycket bilder på när vi bakade pepparkakor.
 
 

4 pics from Instagram

La aldrig upp bilderna på pepparkaksbaket som vi gjorde i Lördags. Så kanske kommer upp senare ikväll eller imorgon. Inte för att dom är så intressanta men.


I`m back!

 
Nu är jag tillbaka på bloggen. Har inte haft någon blogg lust + bild brist. Men jag kan berätta lite kort vad jag gjorde i Fredgs kväll och igår.
 
Fredag: Åkte hem till mormor och morfar. Robin och jag skulle sova där för mamma och pappa skulle iväg på 50 års fest. Vi åt kina mat, spelade kort och kollade på x factor! AWA VANN!! GLLLLAAADDD! Hon var verkligen värd att vinna.
 
Lördag: Mamma kom sen på förmiddagen för vi skulle baka lite pepparkaor. (lägger upp bilder senare.) Jag är inte så duktigt. Haha när jag ska ta upp dom och lägga dom på plåten så bara går dom sönder. Vi skulle lyssna på julmusik men deras cd eller vad det heter hade gått sönder. Så det blev dunkmusik istället.
Efter några timmar när vi bakat klart (mamma bakat klart) så åkte vi hem för Robin skulle på överrasknings fest.
 
Idag måste jag verkligen plugga MATTE! Ligger efter lite. Men det kapitlet vi håller på med fattar jag ingenting om. Så that`s why!
 
 

Sämsta

Okej sämsta uppdatering. Det har varit mycket läxor osv. Idag har det varit snö kaos här i Stockholm. Bokstavligen! Alla bussar inställda och bara kaos haha. Dock så åker jag ändå inte buss till skolan så det gjorde inget för min del. Pappa var snäll och skjutsade mig och min brorsa till skolan så slapp gå i det här skitvädret. Men vi fick sluta tidigare för dom som bodde längre bort skulle hinna hem innan det blev mörkt eftersom det flesta var tvungna att gå. Men annars har det varit en bra dag. Skrattade as mycket på matte lektionen med Evelina. HAHA OMG! Imorgon har jag Kemi och Engelska prov så sitter och pluggar. Men det är bara 14 dagar kvar till Jullovet såååååå skönt!


Holiday nailpolish

När jag var i Nacka forum i helgen så hittade jag det är super fina nagellacket från Essie. Skulle passa perfekt till julafton. Funderar på att köpa det eller önska mig det i julklapp! :) Men färgen är 'leading lady'


Träning

Ska iväg på golfträning snart. Vi ska hämta Nellie halv så måste vara klar om tjugo minuter ungefär. Men idag fick vi håltimme på engelskan så det blev inget prov idag. Men vi gick till ICA och köpte en såndär pizza man värmer i ugnen till lunch. Vi köpte också buuuubblizz, hihi :d Jag ska göra en önskelista och lägga upp på bloggen när jag kommer hem.
 
Bild för några veckor sedan
 
 
 
 

Sjärna och tomte

Muntligt i engelska imorgon. Jag ska prata om `beauty gurus` på youtube. Det ska vara 3 minuter långt. Men mitt prat blir alltid längre så ska försöka korta ner det lite. Eller förresten det kanske skulle vara minst 3 minuter. Tror inte att det gör något om det är lite längre. Men jag känner mig säker på det jag ska säga, så det känns skönt.
Har alla haft en bra första advent?
 

1 Advent 2012

Kollade på julkalendern igår. Man fick inte så mycket julkänsla av den. Men det kommer säkert. Har inte kollat på andra avsnittet idag, orkade inte gå upp. Så ska kolla på den på SVT play. Vad tycker ni om den? :)
 

Ginatrioct

Åkte till Nacka forum idag med mamma och Robin. Robin skulle kolla på jeans och jag skulle kolla på en foundation. För min morbror bor i Florida. Och sminket är halvapriset där och då sparar man ju en hel del pengar. Men iallfall så var det inte meningen att jag skulle köpa något med fick med mig ett nagellack och en ögonmask när man ska sova. Kanske lite töntigt men har lixom alltid velat testa HAHA! :d
 
 

New Year dress

Hittade den här jätte fina kläningen på Nelly.com. Perfekt till Nyår. Dock tror jag inte jag kommer köpa den. Men verkligen jätte fin. Enkel med massa paljetter och glitter.
 
 

RSS 2.0