Tips på foto appar och en spel app

 
 
1. Picfx - En bra app med massa effekter! Den har verkligen hur mycket som helst. Ni kanske har sätt mycket "ljus prickar" eller hur man ska förklara det. Men iallfall det är många som använder Picfx till sina bilder. 15 kr. Ja det kanske är lite dyrt med 15 kr för en app, men jag tycker det är värt det. 
 
2. Pixlromatic+ - Det här är inte den som är gratis, det finns en Pixlromatic som är gratis (hade den först) men men då får man inte alls lika mycket effekter så jag gillar den som kostar för då finns det mycket mera effekter. 7 kr
 
3. PhotoJus - I den här så är det bara "ljus prickar" i olika former. Det finns även rymd effekter också. Jag är den som är gratis, men det finns en som är PRO. 
 
4. Lumie - Ungefär samma som PhotoJus. Osäker om den var gratis eller inte..
 
5. WordFrame - Har absolut ingen anning om hur man ska förklara i text, men ni kan söka på WordFrame på app store så förstår ni vad det är. Tror den kosatde 7 kr.
 
6. PicFrmae - I den här appen gör man collage, ramar. Älskar den här appen. Finns jätte många olika ramar. 7 kr
 
7. Phonto - Här kan du lägga till text på dina bilder. Fixa och trixa med texten :) Gratis
 
8. Ice Cream Jump - Tänkte tipsa om en spe app. Det här spelet är som Doodle jump fast mycket gulligare, hihi. Man hoppar med en glass och samlar mynt och för dom kan man köpa massa roliga accecoarer (stavning) och ändra smaken på glasen. Gratis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0