Beauty - H&M

 
Nu har jag äntligen testat en fransböjare, eller som jag alltid råkar säga "fransbörjare" haha det blir bara så automatiskt! Den kostade 40 kr I guess från H&M. Kände inte att jag ville lägga pengar på någon jättedyr fransböjare just nu. Men jag märker faktiskt lite sklland. Köpte även ett läppglans från H&M. Super bra och jätte fin färg, gissa hur billigt det var... 10 kr! Helt otroligt, älskar det verkligen! Många tycker att deras läppglans inte är så bra, att de klibbar ihop osv, men jag har verkligen inget emot dom!

-

Hej! Hoppas alla hade en bra påskafton igår. Jag och mamma var på middag hos mormor & morfar, super god middag och massa godis efter. Vi (jag) åt lite jordgubbar också, dom var helt otroligt goda! I fredags var jag på sleepover party och jag är fortfarande lite trött. Sov bara två timmar den natten och sov kanske 1-2 timmar igår på eftermiddagen. Men inatt sov jag super länge, skönt. 

Torsdag

 
♥ Tröja/ Ginatricot Jeans/H&M ♥
 
Påååskklov! Så skönt med ledigt, vi har inte heller fått en enda läxa över lovet. Hur skönt som helst. Jag var och köpte present till min kompis som har sleep over party imorgon, köpte lite till mig själv med (visar imorgon).
Nu ska jag göra mig i ordning lite och sätta på mig myskläder. Ha en bra start på lovet, ni som bor i Stockholm. Eller jag vet inte vilka städer (eller vad det heter) som har lov den här veckan/nästa vecka :)

Smoothie

En av mina smoothies jag brukar göra, dock blev den inte så god denna gång. Typsikt bara för att man gör en video. Haha, men jag tror att det var för att jag hade en super övermogen banan. :/


★ Kiwi, mango & hallon

 

Space pic

 
Hej! har inte haft tid eller lust att blogga. Det är ju roligare att läsa välgjorda inlägg osv än flera onödiga inlägg eller hur man ska säga. Men med mig är det iallafall bra, igår hade vi halv studiedag. Hade dock tänkt att plugga en hel del men gjorde lite istället på kvällen efter träniningen. 

Lace and gold

Topp/Bikbok Skor & armband/H&M Shorts/Abercrombie & Fitch

Glass

Testade nu ´cookie dough´, vet inte om jag tyckte den var så god som jag hört många tycka. Men den var helt ok, men nu har jag tesat den iallafall. Brukar bara äta ´chocolate fudge brownie´ absolut bästa glassen! ♥ 
 

Virkade shorts

Hittade dessa virkade shortsen på H&M. Jag såg många bloggare med virkade shorts till sina outfits förra våren/sommaren. Men var lite sent ute så hittade inga, men nu så har jag hittat ett par. Är riktigt nöjd med dom, får se vad jag har för topp och så till. Men dom är får nog hänga i garderoben ett tag innandet blir till räckligt varmt för att använda dom..heh :)

Colour Elixir lipstick

 
 
Det här här det superfina läppstiftet jag köpte igår. Det är super fint och simmrig rosa/lila färg. Det är krämigt och känns som ett bra läppstift. Färgen heter Angel Pink 610. Jag har aldrig testat ett läppstift från Max factor, men såg en tjej på youtube visa det här och föll för färgen direkt så var tvungen att köpa det, hihi.. ♥
 
 

♡ New beauty stuff


Mascara från Loreal
 
Body scrub och handlotion från I love...
 
Hej! Igår efter träning så åkte jag och mamis och gjorde ärenden. Eller alltså det var några "beauty grjer" som jag ville ha. Jätte nöjd med det jag köpte. Och min Lauren Conrad beauty bok på posten igår!!!! Sååå glad! Visar läppstiftet lite närmre i ett annat inlägg.Köpte även några plagg från H&M. Super fint. Kanske visar kläderna, kommer iallfall visa dom snygga virkade shortsen jag köpte. 

Today I wearing this

 
 
 
 

Håltimme

 
 
 
Fina Evelina! ♥
 
 
Vi köpte två marabou muffins och Evelina köpte en pirog och jag en Billys pizza. Nu måste vi skynda oss iväg tillbaka till nästa lektion! 

☆ Blue eyes never lies

 
Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska sova. Haha har inget mer och skriva. Orkar inte tänka just nu..trött! Men har ju inte gjort något inlägg idag så tänkte slänga in ett iallfall, inte så väl gjort inlägg men sånna får det bli ibland. 
 
Det är jätte irreterande att jag inte kan byta färg eller typsnitt på mina rubriker, så går det inte heller att byta färg på texten i inläggena. Jag går in på rätt kodavsnitt och så, men det fungerar helt enkelt inte. Åh, för jag vill inte ha svart rubrik. :/

Emma without her glasses

Jag har ALDRIG lagt ut en bild på mig utan glasögon på internet eller jo EN ENDA bild, som jag la ut på en blogg jag hade förut. Annars aldrig, jag trivs bäst with my glasses on! Har haft glasögon sedan jag var 5 år och nu är jag 13 fyller 14 iår. Förstå jag har haft glasögon i 9 år. Haha det är rätt länge.. Själv tycker jag passar i glasögonen, det är väl antagligen för man har vant sig. Jag har aldrig funderat på linser, eller det är klart man tänkt på det. Men det är inget jag vill ha i nu läget. Det skulle kännas så konstigt och på något sätt skulle det kännas som något saknades. Jag menar jag skulle ju bli en helt annan person det skulle inte vara den Emma som jag är nu. Folk kanske inte skulle veta vem jag är, haha sånna tankar snurrar runt när jag tänker på linser. Sen skulle det ju såklart vara super skönt att slippa glasögon. Men en posetiv sak, slipper ha äckliga glasögon när man labbar i skolan. Haha jag har världens basilskräck. Bokstavligen! 
 
 
Kram! :D ♥
 

Måndags detaljer

 
 
Tröja/BikBok Krag tröja/H&M Ring/Glitter Nagellack/ essie - mint candy apple, Isadora - Bridal Pink
 
Hej! Nu första skoldagen efter helgen avklarad. Dagen gick rätt snabbt, skönt fast blev jätte trött sista två timmarna. Vi har inte så jobbiga läxor till den här veckan så det är skönt. Ska försöka göra lite matte idag. Och sen har vi bara so läxa om jag minns rätt :) Ikväll är det toppmodell, inte så många kvar nu. Spännade undra vem som vinner? Jag vet inte riktigt vem jag hejar på. Hörs seanre!

Lunch

Vi hade inte så mycket lunch hemma, eller alltså några rester från tidgare dagar eller så. Så fick blanda ihop det jag hittade i kylen och skafferiet. Gjorde en smoothie (ätit det nu nästan varje dag senaste veckan, så gott), en macka med leverpastej och smörgåsgurka och lite pizzasallad. Det kanke inte passar så bra med pizzasallad haha men var lite sugen på det :)
 
 
 


 
 

Pink and Girly

 
 
 
Super gulligt IPhone skal mamma köpte till mig igår! Jag vet inte om du läser det här Emelie, men nu har jag satt på min lilla sån där grej på hemknappen. För nu har jag ingen trasig Iphone. Hihi det blev jätte fint! ♥

★ Tips!

Det här är en produkt som jag har fått i en av mina glossyboxar. Det är en nagelprodukt, alltså den hjälper nagelbanden att må bra. Har alltid på vinten jätte torra händer även nagelbanden blir det och då blir det att man river av dom, vilket ser super fult ut. Jag använde den hela tiden när jag fick den, men sen glömde jag bort att smörja in så då har dom blivit lite fula nu. Så började med det idag igen. Men tipsar om den!
Från Burt`s Bees. Skulle även vilja testa deras läpp balsam som jag hört mycket bra om! :)
 
 
 

The Carrie Diares

 
 
I Tosdags kom böckerna jag beställt från cdon.com. Nu ska det börja läsas här, haha! Men just nu visas ju serien ´The Carrie Diaries`på tv i usa. Men jag har inte hittat någonstans där man kan kolla på det, men tänkte då börja läsa den. Och den andra boken är en fortsättning. Jag hade även beställt en till bok men den hade inte kommit en ,det stod någonting om att det var försenad. 

Give me - BikBok

Snyggt från BikBok, ska nog köpa något/några av dessa plagg! Älskar linnet längst ner. Vet inte om det är vit ellr krämvit färg, men super sött! Shortsen är ju jätta snygga, såg på Instagram att dom hade lagt ut en bild från deras account och tyckte dom var fina! :) 

Mint Candy Apple

 
Använder det är nagellacket just nu, älskar det jätte fin pastell färg. Det har gått bort lite så ska måla på lite nytt. Från essie - 129 kr 

Sky

Jätte fin bild med molnen och så, som jag tog tidigare idag
 
Hej, nu har jag kollat på några avsnitt av 9O21O. Jag har helt seriöst suttit framför serien hela lovet. Den är så bra! Men hur många säsonger finns det? Nu ska jag och min familj strax åka hem till mormor & morfar för att fira morfar som fyller år idag. Jag är fett avis på han, han fyller år samma dag som Justin ju!! 

JUSTIN BIEBER 19 years

Åh helt sjukt att Justin redan är 19 år! Älskar dig, vi ses 22 April ♥ Believe

RSS 2.0