Imorgon kommer jag..

börja min countdown till julen här på bloggen. Jag kommer göra ett speciellt inlägg kan man väl säga, varje dag. Det kanske kan bli en videos, vem vet. Hoho. Och imorgon är det ju 1:a December alltså startar jag imorgon!
I år ska jag faxit ta och följa julkalendern. Gjorde inte det förra året. Men hoppas det är någon bra i år.
 
Det har ju kommit suuuper mycket snö här i Stockholm. Så det är ju mysigt dock tyckte jag att den kom lite tidigt.  
 

Barndoms film

Nu ska jag kolla på Peter och Petra! Åh den är så gullig. Och har alltid varit en favorit från Astrid Lindgren. Ska kanske kolla på Nils Karlsson Pyssling också. Men älskar mini människor skulle vilja vara en, hihi!


Rainy day!

 
-

Plugga! Plugga!

Fick reda på att vi skulle ha religon prov på Fredag. Så ska sätta igång att plugga. Och jag är ju super bra på religon, nej seriöst fattar ingenting! Men ska plugga så kanske jag fattar något. Har tänt mitt ljus som doftar jordgubb. Så just nu lutar mitt rum super gott! ♥
 
 
 
 

A&F

 
 
Vilket skit väder det varit idag. Bara regn och blåst hela dagen. Mamma erbjöd mig och min brorsa stjus imorse. Men jag sa "NEJ JAG SKA GÅ MAMMA, DU HAR SAGT ATT JAG SKA BÖRJA GÅ!" För hon har alltid kört mig till skolan förut. Så då tycker hon att jag ska börja gå. Satt jag fick ju gå i skit vädret. Men det var skönt ändå med frisk luft. Och sen går jag med min brorsa också så går inte ensam. Så har ju någon att prata med iallfall. Men annars har det väl varit en bra dag! :D
 
 
Kolla va fin mysig tröja från Abercrombie. Jätte mysig nu till vintern.

26 November 2012

Efter min träning så ska jag lägga upp vilka bloggar jag läser daglígen. Jag kommer dock inte lägga upp ALLA bloggar jag läser för då kommer det bli ett extemt långt inlägg! HAHA. Så tar dom som jag verkligen kollar flera gånger om dagen, och verkligen blir inspirerad av.
 
 
 

Sleep well

Godnatt! Nu är det läggdags. Imorgon har jag matte prov. Inte taggad alls. Men vi får väl hoppas att det går bra! ;)
Har inget mer att skriva, så ses imorgon. <3
 

Julafton snart

Vem håller med mig om att det här året har gått fort? :o Men jag ser verkligen fram emot 2013 iallafall. På tal om julafton vad önskar ni er? :D Jag funderar på att göra något kul på bloggen dom sista typ tio dagarna eller något innan jul.


@Twitter

Följ mig gärna på Twitter! Jag heter @glitterlove99 vet inte hur man byter namn, jag vill byta. Men det går typ inte :/


Jag är inte bra på citat! :o

Jag förstår inte hur alla kan komma på så bra citat. För mig går det ej haha! :d
Fattar inte vart alla får dom ifrån.
Jag vill lägga upp videos via min system kamera. Men det går inte att redigera dom i det där windows movie maker saken.. Blir så trött på det, även fast jag testat att redigera videos jag tagit med min IPhone eller digital kamera.


Inköp från IKEA

 
 
 
Jag vet inte vad man ska kalla det här. Men typ något slags litet fat och en skål. Dom sitter inte ihop. Jag har bara satt de så! ;) Har mina ringar här i. Kommer inte ihåg vad de kostade.
 

Svar

Evelina och mimmi frågade mig om jag kunde visa vad jag köpte på IKEA igår? :) YES det kan jag! Fixar det lite senare under dagen. <3
 
 

Sushi

Jag skrev ju förut att jag skulle äta Sushi till middag. Det var jätte länge sen så kände för det. Och sen skulle jag och mamma äta själva för Robin är och kör tennis match så då är han och pappa där. Men iallfall jag fick med mig lite saker från IKEA. Tyvärr så fanns inte dom ljusslingorna jag ville ha kvar. Så det blev inga! :( Men ska kolla på lite andra ställen och se om det finns.
 
 

Framme på IKEA

Nu har vi precis parkerat. Ska kolla på ljusslinga, glasskiva (till mitt skrivbord), lådor och andra små saker. Sen blir det sushi till middag! :D


Tennis

Idag har inte bloggningen varit på topp eller iallafall inte hittills. Men varit i skolan började tidigt osv och nu ska jag iväg på tennis träning. Åh, vill så gärna göra sånt där mode collage som alla gör. Men jag har inte photoshop så kan inte göra sånt. Vet ni vilka fler program man kan göra det i, förut Gimp för fattar ingenting där. Haha! :d

Inga nya bilder på mobilen så det får bli en gammal bild från i somras! ;)


Galaxy

Hade på min "rymd" tröja idag. Jag tycker den är fett cool, haha! Nej men den är rätt cool. Iallfall sen hade jag på mig ett par svarta skin byxor eller vad man kallar det. Dock visar jag bara tröjan och halsbandet. Jag hade också armband men de kom inte med. Men det får duga.
 
Tröja / Ginatricot Byxor / H&M Halsband / H&M Armand / Ginatricot & H&M
 

Toppen dag idag!

Idag har det varit en bra dag. Jag har varit på bra humör tycker jag väl. Det ända är väl att man blir väldigt trött i slutet av dagen. Eftersom att det blir mörkt tidagre så påverkas man ju lite av vädret. Men nu ska jag sätta mig och göra No och lite andra läxor. Jag gjorde inte så mycket igår så får göra det idag.
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! Skolan börjar om typ en timme. Så har precis sminkat klart mig. Ska bara fixa håret och välja outfit! :D
Idag slutar vi 15.25! Åh, längsta dagen aja det är bara jobba på. Jag sovde bra i natt även fast jag hade jätte hämska mardrömar, haha usch! Men ha en bra dag! <3
 
 
 
 
 

Berries then sleep

Ska verkligen börja äta mer bär och frukt i yoghurten. Mycket nyttigare än att äta yoghurt med flingor. Och det är ju super gott med hallon, blåbär osv. Jag hade lite mango i också, mums..


Hallon Yoghurt

Vill tipsa om den här yoghrten. Den är super god och ja vad mer sak man säga . Haha, nej men alvarligt den är supergod! Den smakar lite hallon.  
 
 
 

Jag är med på Keelas blogg!!

Tindra skrev på what`s app att jag var med på Keelas blogg! Och jag hade inte sätt det förrens Tindra skrev det till mig. Och gud jag typ blev helt jag vet inte vad, haha. Nej men alltså det var inget direkt stort att jag blivit länkad eller något. Men jag känner mig ju ändå lite cool att jag ser mitt ansikte på hennes blogg. Haha.
Men varför jag var med där var för att jag var tydligen hennes första följare på Instagram! :o Alltså gud haha blev fett glad!!! <3
 

O.P.I Strawberry Margarita

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen. Och sen dags att sätta sig ner och börja ta tag i allt plugg. Vi har två prov nästa vecka. Och jag vill inte sitta i sista minuten och öva. Så att jag ska börja redan nu. Den här terminen har gått jätte fort, redan jullov om typ 5-4 veckor kavr tror jag bara. Wiho! :D 
 
 
 
 

Christmas Feelings

Nu har jag verkligen börjat få Julkänsla. Ska dekorera mitt rum lite snart känner jag. Mysigt med ljus slingor. Och så ska jag köpa en mini gran i silver. Jag har en liten i grön men det matchar inte alls mitt rum + att den har blivit sne.
Men jag vet att dom har typ ljus slingor på IKEA så maybe kan jag åka ditt i Helgen! :D Älskar att gå runt på IKEA speciellt våningen längst ner där det finns massa små förvaring och ljus. <3
 
 
 

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Som jag skrev i inlägget förut jag har ju studiedag imorgon. Men ska försöka att inte sova allt för länge. Haha! Hoppas ni fått en bra start på veckan, så hörs vi imorgon.


Body Splash

Det här är mina body splash`s jag har. Alla luktar sjukt gott!! Jag har två till. Fast dom är mammas kan man säga frö dom använder hon mest. Hihi. Som ni kanske ser så är två flaskor inte likadana som dom andra. Men det är för att jag har från deras "gamla" utseende på de andra två för så såg dom ut då. Vilka dofter har ni på era, ni som har? :)
 
 
 
 
Vanilla Lace / Blooming Violet / Berry Kiss / Secret Charm

Hål timme

Fick hål timme idag på matten. Sista lektionen. Så slutade 13.20. Ska på träning snart också. Och imorgon har jag studiedag så det blir nice.
Det kommer komma upp bilder på mina vs body splash`s. Jag hade inga ideer på vad jag skulle göra för inlägg så då tänkte jag lägga upp bilder på det. Men maybe kanske jag lägger upp någon annan dag på mina parfumer också.
 
 

Söndag

Söndagar så brukar jag typ aldrig ha något att göra. Man bara går runt i mys kläder och gör ingenting. Det är ju alltid skönt men ibland så är det väldigt tråkigt. Jag vaknade vid 10 ungefär. Och så fixade jag lite i mina lådor.
 
Jag måste egentligen plugga nu. Men orkar typ inte, åh så tråkigt. Men vi har matte prov på Torsdag. Så måste. Vi har dock inte så mycket läxor till den här veckan så det är skönt. Har kollat på ett avsnitt av Gossip girl. Tror jag ska sätta på ett till avsnitt till strax.
Ha en trevlig Söndag.
 

Gårdagens outfit

 
Jag tror säkert att ni förstod vilken min outfit var igår. Men jag kör på ett outfit inlägg nu allfall.
 
 
 
 
Jacka // H&M Tröja // Ginatricot Jeans // H&M Kängor // Din sko Halsband // H&M Mössa // Stadium

Lipstick

 
 
 
-
 
 

Evelina och Emma

Evelina och jag var och fotade lite ute idag när vi var hemma hos mig. Det blev lite bilder. Sen lyssnade vi också på alla Justins låtar som är med på Belive Tour. Satt va kan alla utan till konserten, haha. Fast det är ju ett tag kvar. Men det kommer bli galet kul. läängtar! :D
 
 
 
 
 
 
 
Allt bra med er?
 
 
 

God morgon

Vaknade för en timme sen. Sitter och äter frukost. Idag ska jag träffa Evelina. Vi ska fota lite, har jag bestämt. Haha. <3 Men jag bloggar mer under dagen! :D
 
 
 
 
 
 

Depend

 
 
 
 

Pluggis

 
Håller på med spanskan nu. Den ska vara klar till imorgon. Man ska rita sitt rum och sen beskriva vad som finns i rummet på spanska. Har varit på tennis träning så ska hoppa in i duschen strax. Idag har det varit en rätt lugn dag i skolan.
 
När jag tar kort med blixt o.s.v. så blir mina bågar (alltså glasögonen) jätte skarpa. Jag vet inte om det kanske bara är jag som lägger märke till det, haha. Men lamp kanppen råkade komma med, heh. Men whatever. Puss

Vet ingen bra rubrik till inlägget

 
Gud va mörkt det börjar bli nu redan vid 3 tiden. Gillar inte det. Men det blir väl ljusare sen när snön kommer.
Men det är inte så kyligt ute, det var runt 12 grader idag. Fotade lite igår och även idag. Så jag bjuder på lite bilder nu. Dock har jag inte haft tid att redigera.
 
 
 

Canon eos 600d

Nu äntligen kom pappa hem med min nya kamera! Den är jätte bra. Men man fick med en foto kurs. Alltså det var bara en dag 2 timmar. Så jag tror jag ska gå på den. Lite stolt så där att ha en system kamera nu. Haha, Evelina sa till mig idag "du kommer säkert prata om din nya kamera hela tiden nu" kanske sant, hihi <3


Uppdatering kommer

Som jag skrev i Lördags natt så har jag köpt en system kamera. Den kommer förmodligen imorgon eller på Onsdag. Och när jag kommer få den ska jag lära mig lite hur den fungerar och så. Men då iallafall som ska jag försöka uppdatera mycket o.s.v. Då kommer jag göra mer outfits bilder. Och sånt där. Så det kommer bli toppen! Men bloggningen kanske inte kommer vara på topp.

Vackra solnedgången i Key West från i somras.


System kamera

Nu har jag äntligen varit och kollat kamera. Nästa vecka kommer jag ha min första egna system kamera! :D Pappa och jag var och kollade och fixade idag (eller ska man säga igår, ny dag nu ju) på en kamera butik. Och jag bestämde mig för att köpa en Canon eos 600d. Eller det är väl den kameran jag velat haft. Så det är jätte kul! :)

Lite bild brist så ni får väl nöja er med min babe! <3
Goodnight


Taylor Swift

Älskar Taylor Swift. Hon är så sjukt vacker. Och hon verkar så glad och snäll. Älskar hennes röst och låtar självklart med. Skulle verkligen vilja träffa henne. Vad tycker ni om Taylor? :)


Thumbs up for Friday!

 

Victoria's secret

Längtar till att få se Victoria's secret Fashion show 2012 på TV snart! :D Tror att det visas på tv i Sverige någon gång i December.  

 


Läxor

Gör matte just nu, tråkigt. Har matte läxa och No till imorgon. Vi slutade tidigare idag så gick hem till Hanna. Sen var jag tvungen att gå hem halv tre ungefär för att göra läxor. Men hoppas allt är bra med er!


Gossip girl

Har börjar kolla på Gossip Girl idag. Den är faktiskt bra, eftersom jag sätt klart de avsnitt av PLL som finns på swefilmer. Så måste jag ju kolla på någon annan serie! :) Så kollar på den här nu! :D

Ps. Det här skulle egentligen kommit upp igår kväll. Men glömde lägga upp det, heh ..


6 November 2012

 
Ni har säkert märkt att det är ett jätte stort mellanrum mellan inlägg och menyn. Jag vet inte hur det blivit så och det går inte att fixa. Eller JAG förstår iallfall inte hur jag sa få bort det så det blir mindre mellanrum. Har förrsökt med lite saker men det funkar ej. Så det får vara så, så länge. Och sen har rubriken hoppat till höger sida. Men allt som ser konstigt ut på bloggen. Det blev så när jag ändra lite saker, jätte tråkigt att det ska bli så här.
 
Evelina, smile då?! :) Varför ska mitt ansikte vara så runt, fyrkantigt och stort, haha! <3
 
 

Evelina dansar loss på skype!

Jag och Evelina hade lite dans party till Justins låtar på skype! Haha, Evelina är ju grym! :)
 
 

Måste uppdatera lite mer nu

Jag har verkligen bloggat nada idag. Men jag har inget att skriva/tipsa om. Jag kommer att börja lägga upp outfits mer och sånt när jag skaffar min system kamera. Jag har pengar och så till den jag vill ha. Jag har tänkt väldigt mycket på att köpa Canon eos 600d. Den verkar grym. Och så kan man också filma på den. Men vi ska åka till en kamera affär i stan. Vi skulle typ gjortdet i September. Men det har inte blivit av, jag längtar verkligen tills jag köper mig den. Älskar verkligen att fota! Men ni kan ju skriva i en kommentar vad ni använder för kamera.
KRAM!

Emelies söta kattunge :)


Mini fashionistas

Så sjukt gulliga, haha! Kolla hon med LV väskan! :D Jag tycker det ser jätte gulligt ut när små barn klär sig som vuxna/ungdomar. Fast i mindre storlekar.


Grattis Emelie!

Idag fyller Emelie år. Min bästavän. Så grattis sötnos. Igår hade och lite party och sen sov jag över här. Så nu sitter jag och Emelie i soffan och äter frukost. Men det blev inte så mycket bloggning igår för jag åkte och hjälpte Emelie och fixade. Så det var lite stressigt. Men idag ska jag försöka blogga lite mera. Hoppas ni har en mysig Söndag.


Happy Saturday

Imorgon fyller Emelie år. Så hon ska ha lite födelsedags fest hos henne idag. Så det ska blir kul. Det är USA tema. så jag blev ju glad, haha. Ska åka till henne vid 3 ungefär och så ska vi göra oss i ordning tillsammans. Sen ikväll sover jag över. Så måste duscha och fixa lite saker. Hoppas ni har en underbar dag. Är regnar det så inte så kul, men whatever ska ju ändå inte vara ute!

Bild från Flroda i sommras


You smile I smile

 
 
 

Little things - One Direction

OMG!! Dom är så grymt söta i deras nya musikvideo! Låten är också skit bra, älskar den! Om ni inte har tittat på den än så gör det. ÄLLSSSSSKA! <3
 
 

Musik sen sova

Ska ha lite musik i öronen nu innan jag somnar och kolla lite bloggar, Instagram. Om ni vill följa mig så heter jag pinkwithlove där! ;D

Neeejj på Måndag börjar skolan igen! -.- Åh, det som varit så skönt att inte tänka på skolan ett tag nu. Aja det är väl bara kämpa på. Det är ju jullov snart så.


Kvällen igår

Igår var ju jag och Evelina på bio som jag skrev. Vi kollade på Bitchkram. Den var bra, så rekomenderar den.
Sen efter åt vi på Donken. Jag åt chicken nugets, coca cola och pomfrites (stavning). Men det var mysigt. Sen kollade vi lite i butiker för att ha något att göra medans vi väntade på att mamma skulle komma och hämta oss! :)
Men jag kom hem ungefär 8. Men det var en kul kväll.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0