2 pretty outfits

 
Två snygga outfits jag skulle bära. Vill verkligen ha ett par Vans, tycker dom vita är jättefina. Enkla och ser väldigt sköna ut. Och väskan på outfit 1 liknar MK väskan visst! Det saknas bara ett MK märke på, den är även billigare så tips! Ska beställa den :) 
 
Har inte uppdaterat på en vecka, men just nu fokuserar jag väldigt mycket på golfen och kör så mycket det går. Jag vill verkligen träna, bli bättre och utvecklas. Körde tävling i Tordags och är nöjd med den plats jag kom på, kunde ha gjort lite bättre ifrån mig, lite tråkiga missar. Men låg i toppen så kändes bra ändå. På Tisdag är det ny tävling så ser fram emot det.
Har inte hunnit ta mig tid eller haft ork att blogga eller fota, har inte så mycket inspiration just nu heller men ska verkligen försöka att uppdatera mera för jag tycker det är så kul att blogga!
Kramis på er! ♥
 
 

Glad midsommar!

 
Åh vilket perfekt väder det varit idag såhär på midsommarafton. Det kom bara en liten skur på eftermiddag då vi var på väg hem från midsommar stången eller hur man nu ska säga, men mysigt har det varit idag iallafall. Sen bad jag att bli fotad själv eftersom att det är jag som är fotografen i familjen haha nej men ja typ. Men min familj är inte så inte så jätteduktiga på det där med att ställa in skärpan så jag kommer ju inte med på bilden, blir bara en ful oskarp bild. Haha så inga bilder på mig alltså, fick en bra bild på mig och min brorsa men då fick jag ställa in skärpan själv. Så om man säger så här min familj är inte så klockren på det där med att ställa in skärpan.. :)
 
 

Do some cleaning

 
Hej! Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har haft fullt upp med andra saker (golf) så ja. Men iallfall måndag, tisdag och onsdag har jag och tre andra tjejer i min golfgrupp varit ledare på miniorlägret. Det var barn mellan 6-12 år, dock var det typ bara 2-3 12 åringar så resten var mindre. Både killar och tjejer var med. Det har iallafall varit super roliga tre dagars läger. Även fast det blev mycket "vänta han ska slå!" "nej vänta du kan bli träffad" "sluta" haha osv. Idag försöker jag att få lite ordning på mitt rum eftersom jag knappt varit hemma och hunnit det, har ingen inspiration till vad jag ska fota så måste verkligen försöka få det så jag har bilder att lägga ut på bloggen. Men mitt sommarlov har faaktiskt börjat riktigt bra, varit ute varje dag vilket känns bra. Kram!
 

Haul - Vero moda, Åhlens m.m

 
 
Gjorde en liten video på mina inköp idag och igår, gilla om ni tyckte om den! ♥
Kolla i HD! :)

Boom!

T-shirt - Bikbok // Shorts - Bikbok // Blomma - H&M // Converse till det . 
 
Hejsan! Idag skulle min klass och två andra klasser till stranden och ha picknick. Haha jag Evelina hade med oss ganska mycket mat och gottis, trodde alla skulle ha med säg ganska mycket mat osv. Men men det var gott :)
Men alla fick gå hem tidigare, så runt tolv gick vi hem till mig så kollade vi på det nya PLL avsnittet, åh vad vi har längtat efter vad som fanns i bagageluckan. Men det var en besvikelse, gått och väntat på det här hur länge som helt så är det bara en... vill inte säga något ifalll det är någon som läser det här som inte sätt avsnittet ännu. Men det har varit en rolig dag idag iallfall. Och imorgon är det SOMMARLOV! :D 
 

Hur söt kan man vara?

Kollade på den här videon för någon vecka sedan och måste verkligen dela den här. Alltså hon är så grym, både Sophia och Rosie är så roliga och söta. Älskar "Nicki is my princess Ellen is my queen" haha. ♥
 
 

Yesterdays

 
Allt är från H&M idag, tror smyckena är det också och så hade jag converse till outfiten :)
Det är ingen fläck på tröjan, det var ljuset som blev lite konstigt där. Heh.. 

Sweet..


New polish

 
Köpte dessa två fina nagellack. Isadoras nya kollektion "sugar crush" i färgen "candy crush" och ett gult nagellack från Depend Nr. 362
Tror absolut jag kommer köpa fler färgen från den nya kollektionen! 
 

Now you`re just somebody that I used to know


You shoot me down but I won't fall


Nationaldagen

 
Vi spelade golf först mamma jag och brorsan. Det gick väl inte så jättebra igår, men det var så sjukt fint väder och varmt. Fick faktiskt lite färg. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och åt middag och umgicks. Det var iallfall jättemysigt. 

New color

Min sista glossybox anlände i Onsdags, jättetråkigt att prenumationen är slut. Men jag fyller ju år snart (August, okej det är rätt långt kvar hihi) så då ska jag önksa mig det i present igen tror jag. Eller om jag bara fortsätter prenumationen. Men fick den här jätte coola grön/blåa nagellacket från ett märke jag inte har hört talas om förut. Men det verkar sitta på rätt bra iallfall. :)
 
 
 

I’m waking up on Sunset Boulevard


High waisted shorts

 
Nu har jag äntligen hittat ett par höga shorts som sitter bra på. Dom kommer från Bik bok och modellen heter "Holly". 

Good makeup

 
Lip stain / Jelly pong pong - Fått i en glossybox, jätte mjukt på läpparna och jätte fin rosa färg.
 
Dipliner / H&M - Lätt att sätta på och inte kladdig, håller sig ätt bra för att vara så billig.
 
Color tatto 24h / Maybelline - En "cream shadow" i färgen "bad to the bronze". Perfekt att lägga som en bas, men också jätte fin att bara ha den utan någon annan ögonskugga.
 
The mega plush volum express mascara / Maybelline - Långa ögonfransar och bra volym. Ser naturlig ut på fransarna. Älskar den!

RSS 2.0